Jászkiséri Horgásztavak

Horgászat

A horgászközpont legérdekesebb egyben legnagyobb és legváltozatosabb fogási lehetőséget nyújtó tava, az ún. VII-tó.A horgásztó 27 ha-os vízfelülettel, gyönyörű környezettel várja a kikapcsolódni vágyókat. A halállomány: - A tóban kb. 15 t nagytestű ponty és amúr található, a súlyuk 6-14 kg közötti a leggyakoribb a 8-11 kg közötti méret. Tervünk, hogy a tavat a jövőben országszerte híres bojlis tóvá fejlesszük.

Videó a Jászkisérrol (a videó elindulásáig kis türelmét kérük).

A kora tavaszi horgászatok gyakori zsákmánya a ma már kevés helyen található compó, melyből 0,8-2 kg-ig kerül horogra. A ragadozó halra horgászni vágyók szintén kiváló lehetőségeket találnak, elsősorban a süllő horgászatára, de szép számmal fogható a balin a csuka és a harcsa is. A tavon kb. 120 horgászhely található, a kifogott halak a ragadozó halak kivételével rögtön a horog eltávolítása után visszaengedhetőek, a szákba tett halak nem cserélhetőek. A tóban fogható nagytestű halak kímeletes kifogása, kezelése érdekében megköveteljük a bojlisszák és a pontymatrac használatát.

nyugodthorgasz A bejárat mellett található hosszú tó, talán a legnépszerűbb horgászhely az idelátogatók körében. Rendszeresen szuper intenzív módon telepítjük, elsősorban 1,5-3 kg közötti ponttyal , amúrral és kárásszal. A biztos fogást keresők körében népszerű igazán. A horgászbolt mögötti kis tavak az itthon nem oshonos halak horgászatával ismerkedők szórakozását szolgálják.

horgaszbolt Nyári hónapokban rendszeres lehetőség az afrikai harcsa horgászat, míg október elejétől áprilisig a pisztráng következik. Az említetteken túl gyakran adódik lehetőség csukára, süllőre pergetni, esetleg harcsa vagy amerikai harcsa horgászatára.Az aktuális lehetőségekröl honlapunkról, vagy a horgászboltban kaphatnak információt. Ezeken a tavakon a kifogott halakat visszaengedni nem szabad.

Letölthető Horgászrend (pdf,32kB)


Készítette: Gigaweb
Jászkiséri Horgásztavak horgászat, nagyhalak, jászság, pergetés, bojli, legyezés, horgászverseny, ponty, sügér, harcsa, haltelepítés, halaszat. Horgaszto ökoturizmus, horgászvíz madárvilág, gasztronómia, halászcsárda, halászlé, szállás halastavak rendezvényszervezés horgásztó. Peca horgaszvizek csali bolyli jaszkiser madarvilag nagyhal hal. Halászat vendégház pontyfesztival keszeg compo halastó horgaszverseny horgasz nádas stég halaszle Üdvözöljük a horgásztavak, horgászvizek, horgászturizmus, jaszsag a horgászat. természet horgászvizek. Ponty , Amur , Csuka , Harcsa , Süllő , Balin , Afrikai harcsa , Tokfélék , Kárász , Keszegfélék, Amerikaiharcsa, Busa, Kecsege A gyermekeknek játszótér, labdajátékok asztalitenisz teszi felejthetetlenné az itt eltöltött időt. A felnőttek részére büfé, valamint egy férőhely vízparti fedett terasz, horgászbothétvégén élőhal biztosítja a kellemes szórakozást. A haltisztítás megoldott, lehetőség van bográcsozásra , nyársalásra bot pontyfesztivál Jászkisér, horgaszto, horgaszat, jász, jasz