Jászkiséri Horgásztavak

Jászkiséri Horgásztavak

vendeghaz A tórendszer könnyen megtalálható, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jászberény mellett, Jászkisér és Pély között félúton, ritka természeti környezetben, ahol együtt jelentkezik a puszták, erdők, vizek élővilága. A kikapcsolódásra vágyók egy csodálatos napot, hétvégét, vagy akár egy egész szabadságot is eltölthetnek itt. A környéken tábla jelzi a lekanyarodás helyét. Budapesttől mintegy 1.5 órás utazással érhető el.

horgaszat, pisztráng horgászat A vízmélység egyenletes, a halastavakra jellemzően nem túl mély. Hosszú spicc, illetve rakós távolságban 1.2-1.6m, enyhén iszapos, egyenletes mederfenékkel. Halágy a hosszú oldallal párhuzamosan 50-55 méterre húzódik, 10 méter széles, s fél méterrel mélyebb az átlagvíznél. A víz opálos (nem "algazöld"), a partközelben a haltartó szák is alig 10cm mélységig látszik.

halasto Elsődleges program természetesen a horgászat, de az ökoturizmus kedvelőinek is felejthetetlen élményt nyújt a 180 ha-os területen elhelyezkedő horgászközpont mely egyszerre biztosítja mindenki számára a háborítatlan természet hangulatát, valamint a biztos halfogási lehetőséget, melyre garancia a gazdaság több mint 150 ha-on folyó intenzív haltermelése. A hagyományos módszerek mellett pergetve foghat rekord méretű csukát, süllőt, harcsát, de lehetőség nyílik megismerkedni a legyező pisztrángozással is.

 

 
Jászkiséri Horgászközpont
H O R G Á S Z R E N D

1, Belépőkártya váltása minden Horgász számára kötelező.
A horgászható tavakon  korlátlanul foghat halat, és ha a zsákmányát, vagy 
annak egy részét nem kívánja megtartani, szabadon visszaengedheti.
Kivétel a ragadozóhalak!
A haltartóba helyezett halat később visszaengedni, másikra cserélni tilos!
A visszaengedni kívánt halat kérem a legnagyobb kímélettel megszabadítania horogtól, és a tóba visszahelyezni !!
A hat kg feletti pontyok elvitele csak extra áron lehetséges!!
2, Belépőjegy váltásakor kérjük a horgászigazolvány (érvényes állami jeggyel) leadását melyet a belépőkártya leadása ellenében távozáskor
visszaszolgáltatunk.

3, Egy személy max. 2 bottal horgászhat, és csak a horgászatra kijelölt területen.
A nagy tavakon a pergető horgászat nem engedélyezett!
4, A Horgászközpont vendégeinek a járműveiket a kijelölt parkolóban kell
hagyniuk.
5, Szülői felügyelet nélkül 14 éven aluli gyerekek a területen nem tartózkodhatnak.
6, Kérjük, hogy óvják meg a területen uralkodó természetes rendet, a kihelyezett szeméttárolók használatával kerüljék el a szemetelést.
A fákról ágakat letörni,  levágni tilos!
7, Önök egy termelő halastórendszer egy részén horgásznak. A tavakon dolgozók mindent elkövetnek, hogy szórakozásukat a lehető legkevésbé zavarják.
Kérem, hogy munkájukat ne akadályozzák, és minden lehetséges baleseti helyzetet kerüljenek el.

A területen előforduló balesetekért felelősséget nem vállalunk!


A horgászközpont területére kutyát behozni tilos!


Kérjük hogy távozáskor, minden zárt táskát, vödröt az alkalmazottaknak külön kérés nélkül, mutassanak meg!


Jó fogást, kellemes szórakozást kívánunk!

<

Készítette: Gigaweb
Jászkiséri Horgásztavak horgászat, nagyhalak, jászság, pergetés, bojli, legyezés, horgászverseny, ponty, sügér, harcsa, haltelepítés, halaszat. Horgaszto ökoturizmus, horgászvíz madárvilág, gasztronómia, halászcsárda, halászlé, szállás halastavak rendezvényszervezés horgásztó. Peca horgaszvizek csali bolyli jaszkiser madarvilag nagyhal hal. Halászat vendégház pontyfesztival keszeg compo halastó horgaszverseny horgasz nádas stég halaszle Üdvözöljük a horgásztavak, horgászvizek, horgászturizmus, jaszsag a horgászat. természet horgászvizek. Ponty , Amur , Csuka , Harcsa , Süllő , Balin , Afrikai harcsa , Tokfélék , Kárász , Keszegfélék, Amerikaiharcsa, Busa, Kecsege A gyermekeknek játszótér, labdajátékok asztalitenisz teszi felejthetetlenné az itt eltöltött időt. A felnőttek részére büfé, valamint egy férőhely vízparti fedett terasz, horgászbothétvégén élőhal biztosítja a kellemes szórakozást. A haltisztítás megoldott, lehetőség van bográcsozásra , nyársalásra bot pontyfesztivál Jászkisér, horgaszto, horgaszat, jász, jasz